Dank voor invullen

Dank voor het delen van uw ervaring. Dit is zeer waardevol. Wij vinden het belangrijk dat u een stem heeft in dit onderzoek. Met uw verhaal kunnen we ook anderen laten leren over de waarde van kunstparticipatie en helpen de initiatieven te verbeteren.

Meer verhalen delen?

Mocht je vaker een ervaring willen delen? Doe dat graag! Dit mag een positieve of negatieve ervaring zijn. Gebruik hiervoor dezelfde uitnodiging voor deelname aan dit onderzoek.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de resultaten van het onderzoek? Abonneer u dan op de nieuwsbrief door het ‘pop-up’ formulier in te vullen dat verschijnt als u op onze site bent.

Meer lezen over onderzoek?

Of meer lezen over het onderzoek? Hier kunt u meer lezen over ons onderzoeksteam, en alle anderen kunstinitiatieven en kunst- en cultuurprogramma’s van zorginstellingen die meedoen.

Klachten

Als u niet blij bent met hoe wordt omgegaan met uw privacy dan kunt u een klacht indienen bij de Functionaris Gegevensbescherming via privacy@vumc.nl. Of u kun contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Bij andere vragen, kunt u contact opnemen met Barbara Groot, b.groot@amsterdamumc.nl.