Vitalis

 

Leven vanuit wat voor een mens echt belangrijk is, is de sterkst makende kracht in mensen. Ons uiteindelijke en hoogste doel is dat mensen bij ons gelukkig oud zijn. Niet voor niets luidt ons motto ‘de kunst van gelukkig oud zijn’.

Fotograaf Marcel de Buck

Wij zien kunst en cultuur als middel om vrijer te denken, met elkaar in verbinding te komen en deze contacten te verdiepen, te genieten en iets moois te maken van het leven. Kunst en cultuur als vitamine voor de geest. We zien in de praktijk dat actief bezig zijn met kunst en cultuur ontplooiing, betekenisvol contact, zingeving en plezier kan bieden.

Fotograaf Maaike Mul

Daarom bieden wij op al onze locaties een breed programma aan met veel activiteiten uit allerlei disciplines. De projecten uit dit programma zijn van laagdrempelig en receptief tot sterk participatief en alles daar tussen in.

Alle projecten hebben na afloop een toonmoment voor publiek (expositie, optreden, uitvoering, etc.) Op deze manier laten we de buitenwereld (toekomstige bewoners, studenten/ toekomstige werknemers, kunstenaars, culturele instellingen, familie, stadsgenoten etc.) kennismaken met de kracht en mogelijkheden van ouderen op een makkelijke en laagdrempelige manier. 

 

 

 Contact

Maaike Mul, MEd
Coördinator Kunst & Cultuur Vitalis Wijkzorg
m.mul@vitalisgroep.nl

Wendy van zon
Coördinator Kunst & Cultuur Vitalis Intensieve Zorg
w.van.zon@vitalisgroep.nl