Nieuwsbrief

Een aantal maar per jaar houden we geïnteresseerden per e-mail op de hoogte van ontwikkelingen binnen de initiatieven en programma’s die meewerken aan het onderzoek naar Kunst in de Zorg.
In de meeste recente nieuwsbrief leest u onder andere over de publicatie van het eerste wetenschappelijk artikel over de onderzoeksresultaten, alsook over verduurzaming van de kunstprojecten en een oproep voor oudere danstalenten. Veel leesplezier!

Eerder verschenen nieuwsbrieven

  • In de nieuwsbrief van juli leest u over de eindmanifestatie van het onderzoek naar de waarde van kunst in de zorg, over de positieve impact dat dat op de deelnemers heeft. Daarnaast stellen we Truus Teunissen van het projectteam aan u voor. Klik hier voor de nieuwsbrief.
  • Benieuwd naar de artikelen over Kunst als onzichtbare zorg, over de slotmanifestatie van het Age Friendly Cultural Cities-programma en over mooie ontmoetingen door de printshop van kunstenaar Marcel de Buck? Klik dan hier.
  • In de nieuwsbrief van 1 maart 2021 kunt u lezen over de eerste resultaten van het SenseMaker-onderzoek, de lancering van het fonds Lang Leve Kunst en een mooi voorbeeld van een coronaproof activiteitvan Embrace Nederland.
  • In de laatste nieuwsbrief van 2020 (7 december) aandacht voor het begrip boundary work, voor Kunst in de Zorg-sessie tijdens de conferentie Nieuwe Generatie Ouderenzorg en ook voor kunst in tijden van corona. Veel leesplezier!
  • In de nieuwsbrief van 13 juli 2020 vindt u informatie over de eerste bevindingen rondom impact van kunst in de zorg vanuit het perspectief van ouderen, en over engagement-gesprekken om de verbinding tussen kunst en zorg te versterken.
  • De eerste nieuwsbrief die juni 2020 is verspreid, staat in het teken van de coronapandemie en de koerswijziging die dit teweeg heeft gebracht op de initiatieven en programma’s die meewerken aan het onderzoek naar Kunst in de Zorg. Klik hier om de nieuwsbrief te lezen.

Wilt u op de hoogte blijven van het onderzoek naar de waarde van kunst in de zorg? Schrijf u dan in via onderstaand formulier.

* verplicht veld

Toestemming