Nieuwsbrief

Een aantal maar per jaar houden we ge├»nteresseerden per e-mail op de hoogte van ontwikkelingen binnen de initiatieven en programma’s die meewerken aan het onderzoek naar Kunst in de Zorg.

Reeds verschenen nieuwsbrieven

  • In de meest recente nieuwsbrief (1 maart 2021) ┬áde eerste resultaten van het SenseMaker-onderzoek, de lancering van het fonds Lang Leve Kunst en een mooi voorbeeld van een coronaproof activiteitvan Embrace Nederland.
  • In de laatste nieuwsbrief van 2020 (7 december) aandacht voor het begrip boundary work, voor Kunst in de Zorg-sessie tijdens de conferentie Nieuwe Generatie Ouderenzorg en ook voor kunst in tijden van corona. Veel leesplezier!
  • In de nieuwsbrief van 13 juli 2020 vindt u informatie over de eerste bevindingen rondom impact van kunst in de zorg vanuit het perspectief van ouderen, en over engagement-gesprekken om de verbinding tussen kunst en zorg te versterken.
  • De eerste nieuwsbrief die juni 2020 is verspreid, staat in het teken van de coronapandemie en de koerswijziging die dit teweeg heeft gebracht op de initiatieven en programma’s die meewerken aan het onderzoek naar Kunst in de Zorg. Klik hier om de nieuwsbrief te lezen.

Wilt u op de hoogte blijven van het onderzoek naar de waarde van kunst in de zorg? Schrijf u dan in via onderstaand formulier.

* verplicht veld

Toestemming